De website van Kapsalon Chic maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.

Ik ga akkoord
Kapsalon Chic te Roeselare en Torhout
Afspraak

Blijf op de hoogte
schrijf je in
op onze nieuwsbrief

Laat je inspireren
en bekijk
onze prijslijst

last van haarverlies, dunner wordend haar of breekbare nagels?? 25
CHIC Bis verhuist naar Villa Acacia 3CHIC Bis verhuist naar Villa Acacia 3 Haarstukjes 24Haarstukjes 24

last van haarverlies, dunner wordend haar of breekbare nagels??

Nieuw bij uw kapper: voedingssupplementen ba’sil op basis van silicium en keratine, voor een natuurlijke versteviging van het haar

Met gepaste trots kunnen we u meedelen dat we vanaf nu een officieel verdeelpunt zijn van ba’sil, een 100% eerlijk en revolutionair voedingssupplement. Dankzij haar unieke samenstelling met silicium, keratine, vitamines en mineralen ondersteunt ba’sil een natuurlijke versteviging van haar, huid en nagels.

Ba’sil is een Belgisch voedingssupplement voor mensen die het maximum willen halen uit een gezonde levensstijl. Ba’sil biedt de nodige voedingsstoffen voor een gezonde look met een volle haardos, stevige nagels én een stralende huid!

Wat maakt dit voedingssupplement uniek?

Het bio-actieve siliciumzuur. Dat is een onmisbaar mineraal voor structuurgevende en verstevigende eiwitten, zoals keratine in haat en nagels en collageen in de huid. Collageen is een echt anti-rimpeleiwit dat zorgt voor een strakke huid. Meer structuur betekent steviger haren, minder rimpels en sterkere nagels!

Ba’sil bevat namelijk een wateroplosbare vorm van siliciumzuur: het innovatieve Collasil® OSA. Dat is een gepatenteerd mengsel van ortho-siliciumzuur en collageen. Uniek wegens zijn zeer goede opneembaarheid. En dat werd wetenschappelijk onderzocht.1

Enkele opmerkelijke testresultaten:2

  • 100% van de vrouwelijke testpersonen rapporteert minder haarverlies, 90% heeft meer haren in volle groeifase en 83% is zeer tevreden over de totale haarkwaliteit.
  • 87% van de mannelijke testpersonen vindt het haar minder grijs en ervaart een opbouw in kleurverbetering naarmate het product langer gebruikt wordt (na 4 maanden reeds 13% donkerder).
  • 81% van de testpersonen vindt de huid steviger, stralender en bruiner, de huid kleurt 250% donkerder in 30 dagen tijd.

De voedingssupplementen van ba’sil zijn een gezonde en natuurlijke ondersteuning voor een vollere haardos, een strakkere huid en stevige nagels.

Ba’sil is vanaf nu bij ons verkrijgbaar. Kom gerust een keertje langs voor meer informatie of advies!

Open op zondag !!

Afspraak maken mogelijk

Een moment van welzijn voor u en uw haar