Kapsalon Chic te Roeselare en Torhout
Contact Afspraak

Hairextensions

Extensions niet enkel voor celebrities

Al meer dan vijftien jaar verdiept Ellen zich in verschillende systemen van haarverlengingen, telkens met één doel voor ogen: een zo naturel mogelijk effect, met een groot comfort voor de klant. Veel dames ondervinden problemen om hun haren langer te laten worden. De haren kunnen splitsen of afbreken, bovendien is het volume van de langere haren meestal beperkt of fijn. Wij werken met de beste hairextensions voor fijn haar, kort haar of krullen. We hebben voor elk haartype de perfecte oplossing!

Je hairextensions goed onderhouden

Of je nu kiest voor clip extensions, geweven banden of keratine extensions, allemaal verdienen ze de nodige verzorging. Wij raden onze klanten aan maandelijks langs te komen om hun haarverlenging te controleren. Ook het gebruik van aangepaste producten voor hairextensions is ten zeerste aan te raden. Wij bundelden alle info hieromtrent in een handige brochure die u bij het plaatsen van  uw extensions ontvangt.

Hairextensions: tips en advies

Met extensions kan je het haar dikker en/of voller maken en kan je mooi lang haar bekomen. Maar je kan extensions ook laten plaatsen zodat je kan genieten van een modieuze kleur zonder chemische bewerking, en/of je kan het haar op bepaalde plaatsen een bepaalde structuur geven zonder chemische bewerking. Hair extensions kunnen een oplossing bieden voor heel diverse problemen en wensen. De prijs van onze hairextensions vind je op onze website.

Een permanente oplossing voor een natuurlijke look

We bepalen tijdens een eerste kennismaking welke methode van extensions het beste bij jou past. Onze permanente extansions worden geplaatst door Ellen, die hier al vijftien jaar ervaring in heeft. Haar expertise zorgt ervoor dat er geen schade wordt berokkend aan je eigen haar bij de plaatsing. Je natuurlijke haar blijft dus stralen als voorheen. 

Keratine extensions

Onze eerste mogelijkheid om hairextensions te laten plaatsen is één van de meest toegepaste systemen: Keratine extentions. Deze haar extensions zijn perfect toe te passen zonder beschadiging van het eigen haar. Keratine extensions hebben twee zeer grote voordelen: een zeer gerichte plaatsing is mogelijk, bovendien is de kostprijs meer te spreiden dan bij de andere opties. Deze extensions zijn niet herbruikbaar en dus op langere termijn qua kostprijs een duurdere investering.

Geweven extensions

Het tweede systeem waarvoor je bij Kapsalon Chic kan kiezen, zijn Weaves (haarbanden). Ook deze zijn uiteraard perfect toe te passen zonder beschadiging van het eigen haar. Geweven extensions hebben als voordeel dat er een zeer mooie kleurschakering mogelijk is. Bovendien zijn ze meerdere keren herbruikbaar, waardoor ze op langere termijn goedkoper zijn dan Keratine extensions. Je wint de duurdere eerste aankoop dus terug na verloop van tijd.

Great Lenghts: natuurlijk haar voor extensions

Great Lengths volgt de volledige route en productie van het natuurlijke haar, van bij de donor waar het afgeknipt wordt tot aan de levering bij de eindgebruiker waar het door een erkend Great Lengths salon toegepast wordt.
In eigen laboratoria volgt men het productieproces minutieus op: het haar reinigen, kleuren en bundelen in aparte strengen, diktes en lengtes; verloopt volgens een ver doorgedreven controleproces.
Alle haren blijven voor 100% van wortels naar punten in éénzelfde richting gerangschikt, om verwerkt te worden in juiste, nette strengen. Dit garandeert gezond en sterk haar, met een uitzonderlijke veerkracht en glans, dat alle bewerkingen toelaat.

Hairweaves Extensielle: 100% natuurlijk

Extensielle is in West-Vlaanderen ontstaan en vandaag in heel België en Nederland beschikbaar. Extensielle kiest ervoor enkel met erkende salons te werken. Wij zijn dan ook trots uw aanspreekpunt voor Extensielle in Roeselare te zijn.
Extensielle hair Extensions zijn 100% natuurlijk, zowel ons product als de werkwijze zijn uniek. De weaves zijn gemaakt van de beste kwaliteit mensenhaar.
Alle productieprocessen zijn in eigen beheer en met een eigen gepatenteerde Extensielle ring (55% kleiner dan de klassieke microring) om zo de perfecte manier van plaatsing te kunnen realiseren en dit met 100% garantie dat er geen beschadiging optreedt aan de eigen haren dankzij de unieke bevestigingstechniek.
Extensielle levert niet alleen superieure hairweaves, maar ook uitgebreide instructies voor de verzorging van de extensions. Met deze eenvoudige aanwijzingen voor het wassen en borstelen, verleng je de levensduur van de hairweaves en zal je langer kunnen genieten van je schitterende haren.

Een moment van welzijn voor u en uw haar

Wij maken gebruik van cookies

De website van Kapsalon Chic maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie