Array ( [page] => haarvervolmaking ) Kapsalon Chic
Kapsalon Chic te Roeselare en Torhout
Corona maatregelen Afspraak

Revolutionaire oplossing bij haaruitval!

Kapsalon te Roeselare gespecialiseerd in haarstukken

Haarverlies of dunner wordend haar komt niet enkel bij mannen voor. Steeds meer vrouwen hebben ook problemen met dunner wordend haar bovenop het hoofd. Haargroeimiddel of voedingssupplementen volstaan niet als de haaruitval niet te stoppen valt.

Opnieuw een mooi kapsel met haarwerken

De unieke en revolutionaire techniek die wij toepassen om terug haar op de hoofdhuid te plaatsen, vereist geen ingrijpende chirurgische ingreep zoals een haartransplantatie (of haarimplantatie), maar wordt volledig op maat gecreërd en zonder lijm bevestigd. 

Haaruitval, kaalheid en zelfvertrouwen

Het is niet alleen een esthetisch of optisch probleem, maar vaak ook een psychische belasting. Voor veel mannen en vrouwen is dit zeer onaangenaam en geeft het hen een onzeker gevoel.
Met onze haartoevoeging zorgen we niet enkel voor een esthetische oplossing maar ook voor een boost voor je zelfvertrouwen.

Oorzaken van haaruitval

Stress, voeding, ziektes (roos, alopecia, psoriasis...), chemotherapie, erfelijke aanleg, zwangerschap... Er zijn uiteenlopende redenen waarom je haar dun kan beginnen worden en je op zoek moet gaan naar een haarspecialist. Wij zijn gespecialiseerd in haarstukjes voor mannen en vrouwen.

Haarwerken voor mannen met teruglopende haarlijn en kaalheid

Onze techniek van haaraanvulling werkt zowel bij beperkte kaalheid en uitdunnen van het haar, als bij een volledig kaal hoofd. Wij zijn als enige in Belgie opgeleid en verdeler van het 3T IONIX systeem. Deze manier van hechten aan de huid maakt geen gebruik van lijm of tape maar hecht zich vast door het gecko principe te hanteren. Bovendien is het membraan ademend en zweetdoorlatend!! Er is geen enkele beperking bij het douchen, zwemmen, sporten, ...

Gratis vrijblijvend adviesgesprek boeken

Alopecia

In het verleden was een pruik bijna het enige alternatijf voor mensen met Alopecia. Dit bracht dan wel visueel een oplossing, het bracht ook heel wat ongemakken met zich mee. Eerst en vooral blijft de onzekerheid groot. Blijft de pruik goed vast zitten, is het echt onzichtbaar,...? Een bezoek aan de sauna of het zwembad leverden steeds de gekende ongemakken op. Dit kan allemaal verholpen worden door het revolutionaire 3T Ionix systeem.

Gratis vrijblijvend adviesgesprek boeken

Wat houdt deze techniek van haarvervolmaking precies in?

Na een grondige analyse maken we samen met u een keuze uit onze verschillende mogelijkheden. Factoren die deze keuze mee bepalen zijn de hoeveelheid nog aanwezige haren, dagelijkse gewoontes, wens van kapsel,...Alle oplossingen voor onze haarvervolmaking worden handmatig in Europa geproduceerd. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een combinatie van de nieuwste high tec en ambachtelijk handwerk. Daardoor is elke creatie exclusief en uniek! Het haar wordt perfect geïntegreerd en aangepast zodat men geen belemmering ondervindt tijdens activiteiten zoals zwemmen, sporten, saunabezoek, etc...

Gratis vrijblijvend meer info aanvragen

Afspraak maken mogelijk

Een moment van welzijn voor u en uw haar

Wij maken gebruik van cookies

De website van Kapsalon Chic maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie