De website van Kapsalon Chic maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.

Ik ga akkoord
Kapsalon Chic te Roeselare en Torhout
Afspraak

Blijf op de hoogte
schrijf je in
op onze nieuwsbrief

Laat je inspireren
en bekijk
onze prijslijst

Overhandiging opbrengst knippen voor het Goede doel 10
Oorringen Laurence Delvallez 12Oorringen Laurence Delvallez 12 Kapsalon Chic Torhout 3.0 9Kapsalon Chic Torhout 3.0 9

Overhandiging opbrengst knippen voor het Goede doel

De Ardooisesteenweg werd voor het Batjesweekend terug omgedoopt tot ‘De Andere Steenweg’ en kreeg een facelift.Sfeervolle vlaggen creëerden een dak over de ganse straat. Een installatie/kunstwerk werd gemonteerd als zonnescherm boven het pop-up restaurant waar culinaire hoogstandjes in moderne open zeecontainers geserveerd werden. De muzikale kaart werd getrokken met een vinyl-markt en diverse muziekoptredens. Elke dag werd gestart met een gezellige ontbijtsessie voor bewoners midden op de zonnige straat.Een nieuwe schwung zat duidelijk in De Andere Steenweg .

Alle initiatiefnemers zijn er van overtuigd dat dit de nieuwe weg is om van de Ardooisesteenweg een Aparte Andere Steenweg vol sfeer en ambiance te maken Tijdens de Batjes werd net zoals verleden jaar een initiatief genomen ten voordele van een lokaal sociaal doel: jeugdhuis Kameleon, die een werking uitbouwt met voor- en naschoolse opvang van jongeren.

Jurgen Vanbiervliet en Ellen Denoo, van het kapsalon Chic uit de Ardooisesteenweg, gaven op zondag de ganse dag aan ieder die het wilde een hippe nieuwe snit of een scheerbeurt, en schonken de opbrengst integraal aan dit goeie doel. Ook Kerem Dunver van Old Times Barbershop deed zijn duit in het zakje.Samen werd zo het schitterend bedrag van 715 € bijeen geknipt en aan de jongeren van Kameleon geschonken om hun werking te ondersteunen.

Blijf op de hoogte
schrijf je in
op onze nieuwsbrief

Laat je inspireren
en bekijk
onze prijslijst

Open op zondag !!

Afspraak maken mogelijk

Een moment van welzijn voor u en uw haar